Lydia Jordane bezoekt Nederland

Afgelopen week bezocht Lydia Jordane, CEO én founder van het prachtige merk LYCON Precision waxing, ons mooie kikkerlandje. Van presentaties tot wax-demonstraties op de Beauty Trade Special. Van meet & greets tot een speciale interne training voor de trainsters van Smooth and Co.  Lydia introduceerde tevens de nieuwe voetenlijn LYCO PEDI en vertelde ons de nieuwe producten die het najaar van 2017 op de Nederlandse markt gebracht gaan worden.

Beauty Trade Special
Op 25 tot en met 27 maart jl. vond hét beauty event van het jaar plaats, namelijk de Beauty Trade Special. Professionals uit de beautybranche komen bijeen op deze vakbeurs om topleveranciers te ontmoeten, nieuwe merken te ontdekken en te genieten van workshops of lezingen. Dit jaar vond de 25ste editie van de Beauty Trade Special plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Smooth and Co presenteerde haar prachtige vernieuwde stand van 10 bij 4 meter. Stijlvol, modern en overzichtelijk. Aan de linkerzijde van de stand konden (potentiële) klanten waxdemonstraties zien en zelfs gewaxt worden. Aan de rechterzijde van de stand kon je de bijzondere schoonheidsmerken Massada en Gemology op de beurs ontdekken, voelen en ervaren.

1
De wax-demonstraties werden live on stage uitgevoerd.

 

2
Zintuigen werden geprikkeld op de beurs.. tijdens een ontmoeting met Massada of Gemology.

file1
Tijdens de beautybeurs stond het Smooth&Co team klaar. 

Presentatie Alles over waxing trends
Zondag 26 maart jl. vertelde Lydia haar succes verhaal. LYCON Cosmetics is op 4 april 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordan. Inmiddels heeft LYCON wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van waxen over de hele wereld (al meer dan 93 landen).  LYCON biedt ruime keuze in Hot wax en Strip wax. De unieke LYCOjet waxen zijn geschikt voor de stugge haartjes en zorgen voor “the finishing touche”. Wist je dat modellen en beroemdheden zoals Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt dit revolutionaire product gebruiken ? Lydia ontwikkelde haar eigen waxtechniek en geeft tijdens haar presentatie aan hoe belangrijk het is dat je over de juiste kennis beschikt . Ze gaat haar verhaal verder dat door het gebruik van de  juiste voor-en na behandeling je het beste resultaat kunt behalen. Waxen is hot!

Blog beurs maart 2017 1
Tijdens de presentatie beantwoordde Lydia vragen van het publiek en vertelde ze over de fantastische resultaten met LYCON wax.

Meet & Greet met Lydia
Tijdens de beurs nam Lydia alle tijd voor klanten. Ze gaf tevens wax-demonstraties en beantwoordde ze elke vraag. Lydia gaf aan het een eer te vinden om de Nederlandse klanten te mogen ontmoeten en is erg enthousiast hoe wij Nederlanders de LYCONwax gebruiken in onze salons.

Lydia Jordane meet and greet

NIEUW
Tijdens de voorjaarsbeurs is de nieuwe voetenlijn Lyco’Pedi gelanceerd. Deze prachtige collectie met natuurlijke vitamines en plantenextracten werken effectief en zorgen voor mooie  voeten.  De zomerperiode breekt binnenkort aan, de rokjes gaan aan  en open schoentjes. Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje in de winterperiode, voelen vaak uitgedroogd aan. De verzorgende voetenlijn maken de voeten zacht, glad en zomer klaar.

Blog beurs maart 2017 4

NIEUWE PRODUCTEN  NAJAAR 2017
In het najaar van 2017 zal er een nieuwe wax op de Nederlandse markt gaan verschijnen, namelijk de EYEBROW WAX. Deze wax is blauw van kleur, zal geleverd worden in 500 gram en kan verwarmt worden in de “baby”heater die later dit jaar verkrijgbaar zal zijn bij Smooth and Co. Naast de Eyebrow Wax zal ook LYCOCIL  op de Nederlandse verschijnen. Wimper-en wenkbrauwverf in verschillende tinten.
tint

 

Niewe retail producten najaar 2017
Van deze twee salonproducten zal er een retailproduct op de markt worden gebracht. De Lycon Soothing cream, die heerlijk naar zachte rozen ruikt, zal in een 250 ml uitvoering komen. De Aloë Vera gel zal in 200 ml verschijnen.

Interne Training van Lydia
Dinsdag 28 maart jl. kregen de trainers van Smooth & Co een exclusieve training van Lydia Jordane. Met een certificaat rijker kunnen zij de nederlandse klanten weer opleiden tot professionele wax-specialisten van Nederland. Ook werden verschillende klanten uitgenodigd voor een meet & greet en workshop van Lydia Jordane in het trainingscentrum van Smooth & Co in Eemnes.

Training Lydia Jordane
Verschillende technieken werden haarfijn uitgelegd.

Lydia Bedankt!
Het waren bijzondere dagen met Lydia Jordane. Veel geleerd, gelachen en genoten van haar vrolijke, charmante verschijning. Ze is hét bewijs dat ” waar een droom ligt, een weg open ligt en de weg vrij om te gaan voor je droom”. Als je wat wilt bereiken, ga ervoor. Lydia heeft een prachtig bedrijf en product op de wereld gezet, waar wij allemaal heel blij mee zijn. Ze is bijna 70 jaar oud en werkt nog full-time. Ze is een powervrouw waar wij een voorbeeld aan kunnen nemen.

 

Blog beurs maart 2017 2