Natuurlijke manier
Waxen (harsen) is de oudste, natuurlijkste en meeste effectieve manier van ontharen. Met bijenwas, verschillende harssoorten en etherische oliën worden haartjes verwijderd. Zogenaamde permanente haar verwijder behandelingen (IPL/LASER) vallen vaak tegen omdat niet alle haren verdwijnen en je alsnog moet ontharen. Ook zijn deze behandelingen vrij kostbaar. Waxlady staat voor de natuurlijke manier van ontharen, maar gebruikt voor jouw veiligheid elektrische apparatuur om de wax te verwarmen.

Taboe doorbreken
Haar is nodig om ons lichaam te beschermen, maar op bepaalde plekken is het prettiger, charmanter, mooier en hygiënischer je haartjes weg te halen. Met waxen wordt de haar inclusief haarwortel verwijderd. In tegenstelling tot scheren of het gebruik van ontharingscrèmes. De haarwortels blijven zitten, je haar blijft doorgroeien wat resulteert in stoppels. Als je je laat waxen, heb je daar geen last van, de haar verdwijnt volledig. Daarnaast werkt waxen als een peeling, je dode huidcellen worden meteen verwijderd, het enige wat je overhoudt is een zijdezachte en super gladde huid. Bij waxen blijft je haar gemiddeld drie tot vijf weken weg. Het komt zachter en steeds minder snel en in mindere mate terug.

Bikinilijn en Brazilian wax
De Brazilian, je hebt er vast wel eens van gehoord. Dit is een waxbehandeling waarbij al het haar rondom de schaamstreek wordt weggehaald. Bij de Strip wax blijft alleen een streepje haar achter op de venusheuvel. Je kunt zelf bepalen hoe breed of smal je het streepje wilt hebben. Bij de Bikini wax wordt het haar in de liezen verwijderd, zodat je een haarloze bikinilijn hebt.

Bovenstaande behandelingen kun je het beste overlaten aan een expert, die precies weet wat zij doet. Bij Waxlady ben je in goede handen.

Dresscode
De meeste klanten vinden het prettig hun ondergoed uit te doen tijdens het waxen. Er ontstaat zo geen kans op wax in kleding en je huid en haar is goed zichtbaar. Uiteraard mag je ook je slipje aanhouden, het gaat er om wat jij prettig vindt.