Voel je the smooth Queen

Voor je waxbehandeling neem ik alle tijd. Ik werk hygiënisch met uiterste discretie en precieze zorgvuldigheid. Door de jarenlange ervaring van jouw Waxlady, haar technieken en speciale verzachtende en niet-irriterend producten blijven je haartjes lang weg en wordt je huid zijdezacht, voelt superglad aan en je haartjes blijven lang weg.

ONTSPANNEN

Waxlady stelt jou op je gemak. Zo voel jij je heerlijk ontspannen als de behandeling begint.

VRIJWEL PIJNLOOS

Door haar opleiding, 10 jaar ervaring en eigen techniek geeft Waxlady jou dé perfecte waxbehandeling.

ZORGVULDIG

Met veel aandacht, precisie en nauwkeurigheid geeft Waxlady jou een zachte, gladde huid.

Kies samen met Waxlady de juiste behandeling en geniet wekenlang van een zachte, gladde huid zonder haar. Voor iedere behandeling gebruikt Waxlady uitsluitend producten van topkwaliteit.

Vraag het Waxlady

Wat is waxen?

Tijdens een waxbehandeling wordt een kleverige substantie ( harssoort) op je huid aangebracht en vervolgens ook weer verwijderd. Met wax verwijder je de haar inclusief haarwortel. Het voordeel hiervan is dat je haar zachter terugkomt en ook komen ze steeds minder snel terug. Een absolute fabel is dat je haar donkerder terugkomt.

Doet waxen pijn?

Mijn klanten ervaren vrijwel geen pijn. Natuurlijk is waxen niet gevoelloos en is de eerste keer even wennen. Maar Waxlady doet er alles aan jou een ontspannen behandeling te geven. Zij heeft de juiste opleidingen, papieren en technieken, dus weet precies wat ze doet.

Hoe vaak waxen?

Waxen moet je opbouwen, de haartjes komen steeds minder snel en in mindere mate terug. Als je dit hebt opgebouwd, kom je om de 4 à 5 weken. Waxen kan al als je haartjes een lengte hebben vanaf 2mm, dus ook ideaal net voor je op vakantie gaat. De meeste dames waxen liever niet vlak voor of tijdens hun menstruatie, dit omdat de huid dan gevoeliger kan reageren. Maar je weet zelf wat het beste voor je is.

“Ik wil dat je tevreden, ontspannen en met een perfect resultaat naar huis gaat. Dat voel je én dat straal je uit.”

daphne veronique

© Copyright 2020 - The Waxlady

Mededeling


Hey Beauty,

Ik heb voorlopig helaas geen ruimte  in mijn agenda voor nieuwe klanten. Houd mijn website in gaten voor eventuele nieuwe aanmeldingen.

Alleen voor BRUIDSMAKE-UP heb ik nog ruimte in de salon.

Prachtige groet,
Daphne Veronique

Dit zal sluiten in 20 seconden