Mooie voeten met Lyco’ Pedi producten

Goed nieuws voor onze voeten, in november 2016 lanceert LYCON  hét professioneel pedicuresysteem, genaamd  LYCO’ PEDI, op de Nederlandse markt. De volledige collectie voor de voeten is wetenschappelijk vervaardigd met als uitgangspunt dat voeten er mooi, jong en ontspannen moeten uitzien. Toch vergeten we onze voeten vaak goed te verzorgen. En iedereen verlangt toch naar mooie en gezonde voeten? Tijd voor een Waxlady test!

We lopen en staan de hele dag op onze voeten, dragen geregeld verkeerde schoenen (je weet wel, die je in de uitverkoop koopt omdat de kleur zo goed “matcht” bij die nieuwe outfit) of we lopen net iets te lang op die mooie pumps waarvan de hakken ook net iets te hoog zijn.  Onze voeten zijn een belangrijk deel van ons lichaam, wist je bijvoorbeeld dat je  zo’n ongeveer 250.000 zweetkliertjes in je voeten hebt en dat deze helpen de giftige stoffen uit je lichaam te laten verdwijnen?  Voeten worden vaak overbelast, raken oververmoeid en vrouwen schijnen zelfs meer dan 20% meer kans op voetproblemen te krijgen dan mannen.

LYCO’ PEDI perfecte voetbehandeling
In samenwerking met Smooth and co , de distributeur van Nederland testte ik de nieuwe voetenbehandeling met de complete Lyco’pedi collectie uit. Door de kleur en verpakking krijgen de  producten een frisse, hippe uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. De meeste verpakkingen zijn pomp of tubes, waardoor er hygiënisch gewerkt wordt. De geur van de nieuwe lijn  neemt je direct mee naar een sfeer van ontspanning en rust. Als je ’t mijn vraagt een prachtige combinatie van zorgvuldigheid en aandacht voor detail.

Verfrissend voetenbad met Lyco’pedi Weekmiddel
Nadat ik het voetbad heb klaargemaakt met de “Refresching Soak” vullen de geuren van Citroen, Pepermunt en Tea Tree mijn salon. Een exotische mix van natuurlijke ingrediënten zorgen voor verfrissing, helpen de huid verzachten, zuiveren en hydraterende voeten direct.

file3

Zachte voeten met de Lyco’Pedi Eelt Verwijderaar
De harde, vereelte huid wordt door het gebruik van “Callus Remover” voorzichtig en snel verzacht door de krachtige werking van Kaliumhydroxide. De eeltverwijderaar werkt perfect voor het verzachten en verwijderen van de nagelriem (velletjes). De nagels zijn glad en mooi gelijkmatig en de velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

file-4

Lyco’pedi Suikerscrub
Suikerkristallen in de “Lyco’pedi Sugar scrub” zorgen voor een natuurlijke exfoliatie van de huid zonder schurend effect. De geur essentiële oliën van Citroen, Tea Tree en Pepermunt verfrissen en de aanwezigheid van Marine Colageen zorgt voor hydratatie. Mijn voeten voelen zijdezacht aan.

file2

Lyco’pedi Hydrating Mask
Kleivrij masker verrijkt met Hyaluronzuur herstelt het vocht van de voethuid en de Scheabutter werkt extra voedend. Mijn vermoeide voeten krijgen weer energie en voelen als herboren aan.

Lyco’pedi Massage Lotion
Mijn favoriete onderdeel van de voetenbehandeling. Een massage is naast ontspanning zeer goed voor de stofwisseling en doorbloeding van de voethuid. De formule bevat Amandelolie, Jojoba olie en kokosnootolie en trekt snel in de huid vanwege de lichte textuur.

Lyco’pedi Smoothing Cream
De aanwezigheid van fruitzuren exfoliëren de voethuid intensief, terwijl sheabutter de huidbarrière van de voeten verbeterd en verzacht. Pure verwennerij voor mijn voeten!

file1

Conclusie
Een cosmetische voetbehandeling met de nieuwe producten van Lyco’pedi geven nieuwe energie aan lichaam, ziel en geest. De producten bestaan geheel uit natuurlijke vitamines en plantenextracten, Fruitzuren, Hyaluronzuur en Sheabutter en Marine Colageen. Ik geloof dat we in de natuur alles kunnen vinden wat onze huid, in dit geval onze voeten, nodig heeft. Door de hoge concentreerde aanwezigheid van al deze natuurlijke ingrediënten zijn de producten zeer zuinig in gebruik. Naast dat ik de voetenbehandeling op mijn eigen voeten heb uitgetest lopen er al veel klanten warm en staan te popelen om ook zo’n heerlijke voetenbehandeling te mogen ontvangen. Ook voeten verdienen de beste behandeling en met de Lyco’ped voetenbehandeling kan ik garanderen dat je voeten het beste krijgen.

file
Met dit heerlijke masker worden de voeten zijdezacht.

Voor de professional
Via Smooth and Co kunnen de producten van Lyco’pedi bestelt worden, zodat je je klanten ook een bijzondere behandeling kunt geven. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar https://www.smoothandco.nl/ .

Voor mijn klanten
Wil je ook zo’n heerlijke voetenbehandeling ondergaan? Binnenkort verloot ik een Lyco’pedi voetenbehandeling bij mijn in de salon en kun je de voetenbehandeling boeken in de salon. Houd de Facebook-pagina en mijn website in de gaten!