Mooie klantendag Smooth and co

Maandag 23 mei jl. was dé klantendag van Smooth & co. Smooth and co is mijn distributeur van de beste wax ter wereld, namelijk LYCON. Ik was uitgenodigd voor dit exclusief evenement waar ik de workshop Eyebrow in Shape volgde en werd verrast door gastspreker Wendy Walrabenstein over de invloed van voeding op onze gezondheid en schoonheid. Daarnaast werden er salondemonstraties gegeven door de professionele trainsters van het bedrijf, waarbij een aantal dames een schoonheidsbehandeling ondergingen met het schoonheidsmerk Massada, wat nog maar kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Kortom een dag vol verrassingen en vernieuwingen op het gebied van schoonheid en waxen voor de waxlady.

Mooie start
Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar het beste voor mijn klanten. Ik ga graag naar informatiedagen, volg workshops en trainingen om bij te blijven in mijn vakgebied. Na een heerlijk kopje koffie startte mijn dag bij Smooth & co met de speciale workshop Eyebrow in Shape. Haarfijn werden de verschillende stappen en techniek uitgelegd in de ruime, moderne trainingsruimte. Er is veel vraag naar het waxen van de wenkbrauwen. De wax van Lycon is zo zacht, dat deze ook zeer geschikt is voor de wenkbrauwen.

IMG_9174

IMG_9213Perfect Eyebrow shape
Wenkbrauwen maken je gelaatsuitdrukking. Je wenkbrauwen laten je emoties zien. Of je nu vrolijk, verbaasd, verdrietig of boos bent… of te wel, je wenkbrauwen zeggen veel over je. Laat ze in de juiste vorm “shapen” door een professionele wax- of schoonheidsspecialist. Het shapen door middel van wax werkt effectiever en sneller dan epileren. Door de juiste, verzorgende samenstelling van de wax kan deze perfect op de tere huid rond de wenkbrauwen gebruikt worden.

Eet je mooi & gezond
Na de workshop Eyebrow in Shape volgde ik de presentatie van Wendy Walrabenstein.  Zij heeft in Amersfoort haar praktijk voor Voeding en Diëtetiek en heeft het boek FOOD BODY MIND geschreven. Mind: Een gezonde leefstijl is zeer belangrijk, naast het hebben van een doel in je leven.  Body: Beweeg natuurlijk, zoal bijvoorbeeld het maken van een wandeling of tuinieren. Heel veel sporten is volgens Wendy niet nodig, high intens training (korte intensieve training) werkt beter voor je lichaam. Food: Het is wetenschappelijk bewezen dat maar 20% genen je gezondheid bepalen, voeding draagt dus bij aan een mooie huid en slanke lijn (nog meer dan beweging). Een plantaardig dieet met af en toe wat vis en vlees schijnt wonderen te doen voor ons lichaam, onze huid en gezondheid. Dus heb ik een boek gekocht en ga het eens goed lezen en uittesten.IMG_9212

Mooie Verrassing
Na de interessante presentatie van Wendy was er een verassing, namelijk er stonden heerlijke vegetarische gerechtjes klaar voor ons verzorgd door “De Gewilde Keuken”. Wist je dat komkommer super goed is voor je haar en nagels? En dat witte bonen, munt en granaatappel rijk is aan anti oxidanten? Eet jezelf mooi!

IMG_9175

PRESENTATIE Beleef, voel en ervaar Massada Bio Celular Line
Rond het middaguur werd er een presentatie gehouden van het nieuwe concept Massada, afkomstig uit Spanje. Een leuk feitje is dat dit merk haar eigen laboratorium heeft waar de producten ontwikkeld worden. Er is ook een trainingscentrum waar de gezichts- en lichaamsbehandelingen ontwikkeld worden. Alle werkstoffen worden gehaald uit de natuur. Geuren en kleuren vormen een belangrijk aspect. De Bio Celular Line geeft de huid een energieke, verjongende uitstraling. Een bijzonder actief ingrediënt is het sneeuwklokje. Dit bloemetje maakt de huid vitaal en werkt intensief regenererend.

IMG_9217

Na de presentatie mocht er één van de dames een gezichtsbehandleing ervaren. De geheel unieke en nieuwe vorm van de behandeling was vernieuwend. Naast het feit dat de producten huid verbeterd werken, is de geurbeleving sensationeel. Het Dode Zee Moddermasker is geschikt voor elk huidtype. Dit is uniek, want vaak de gevoelige huid is niet altijd geschikt oor het moddermasker. Deze dus wel.

IMG_9184


Ik kijk terug op een mooie, inspirerende dag waarbij ik veel heb geleerd, beleefd en ervaren. Het prikkelde al mijn zintuigen en ik voelde me erg welkom bij de dames van Smooth & co.Vakkundig en toch persoonlijk, dat vind ik belangrijk aan een leverancier. Op deze manier kan ik mijn klanten ook weer het beste bieden. Op naar de volgende klantendag!

IMG_9203

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *