Mooi de lente in

Het is mooi weer, de zon schijnt en je bent klaar voor een dagje naar het zwembad (aangezien het strand nog wat te fris is) maar je bent je vergeten te ontharen. Je pakt snel een scheermesje, haalt je open, hebt kleine snijwondjes, vervolgens jeuk, bultjes en een geïrriteerde huid. Herkenbaar? Door de juiste onthaarmethode en nabehandeling thuis kun je wekenlang genieten van je gladde, haarloze  en super zachte huid.  “a Summer-body is shaped in spring and winter” Een zomer-lichaam wordt gevormd in de lente en winter. Hoe? Lees gauw verder.

De beste wax voor jou
Waxen is de juiste ontharingmethode. In de waxsalon werk ik met de beste wax die er momenteel verkrijgbaar is, namelijk LYCON wax. Deze wax bevat etherische oliën, verzachtende én voedende ingrediënten die je huid intact houden. Naast de benen is de wax ook speciaal voor de bovenlip, oksels en intieme zones, zoals bijvoorbeeld de Brazilian wax . Scheren en ontharingingscrèmes werkt tijdelijk, met waxen trek je de haar inclusief haarwortel uit de huid. Het beste is om al in de winterperiode te starten met waxen, zodat je klaar voor de zomer bent. Maar als je dit niet lukt, kun je ook in de lente starten om zomer klaar te zijn. De haartjes kunnen al vanaf 1 mm gewaxt worden.

waxlady brazilian wax
Lycon wax is uitermate geschikt voor de Brazilian wax… mooi  in het zwembad en op het strand met perfecte bikinilijn.

De beste nabehandeling voor jou
Je huid is het grootste orgaan en verdiend de beste nabehandeling. Een paar dagen nadat je gewaxt bent mag je je huid scrubben. Een heerlijke scrub voor de lente is de LYCON PINK GRAPFRUIT, een olievrije suiker scrub die je huid verzachten, de dode huidcellen verwijderen en zorgt dat de nieuwe haartjes minder snel ingroeien. DE vitamine E in de scrub reguleert de stofwisseling van de cellen en versterken de huid. De geur is subtiel, fris een zacht, als een lentebries.

waxlady scrub

De zachte, verfrissende geur kun je doorvoeren in het heerlijk bodyproduct, namelijk  met de Lycon Hand and body lotion Pink Grapefruit. Begin je lentedag met het insmeren van je lichaam, zodat je huid goed verzorgd en gehydrateerd wordt en ruikt naar een vers geplukte bos tulpen.

waxladybody

Naast het scrubben van de huid kun je ook de special ontwikkelde scrubhandschoen LYCOmit gebruiken om op een effectieve manier je dode huidcellen te verwijderen. Je kunt de handschoen één tot twee keer in bad of onder de douche gebruiken. Nadat je eerst je huid goed gereinigd hebt gebruik je de scrubhandschoen in ronddraaiende bewegingen over je huid heen. Naast het verzachtende effect versterkt het je huid en aad het een prachtige glans achter.

waxlady mitte

Waxen is meer dan alleen het ontharen. Waan je in wellness door de geuren en kleuren Lycon wax en de heerlijke spaproducten van Lycon. Verwen jezelf eens met een fullbody-scrub of ontspannende massage voordat je je laat waxen. Ben jij al klaar voor de lente?

Bij waxlady zijn deze heerlijke spaproducten verkrijgbaar voor thuisgebruik
Pink Grapefruit Hand en body lotion 250 ml € 18,50
Pink Grapefruit Sugar scrub 520 gr € 25,-
Lycin Scrubhandschoen (Lycomitte) € 18,50

 

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.